Leto v Záhrebe III.
24.09.2023 21:22 | adrik
Čili a pivo. Úžasná kombinácia na posledný večer v Záhrebe.
Čili a pivo. Úžasná kombinácia na posledný večer v Záhrebe.
Bulharská DDH Double NEIPA s obsahom alkoholu 8 % (dík Bobo!).
Session NEIPA uvarená k desiatemu výročiu reštaurácie Bemowo s remeselným pivom.
Imperial Stout so slaným karamelom od metalistov z Bulharska (dík Bobo!).
V rámci Yakima Chief Hops Selection si Browar Pinta ako jediný poľský pivovar vybral z poslednej úrody chmele Simcoe a Sabro.
Ďalšie navštívené podniky v od slnka vypriahnutom hlavnom meste Chorvátska. Deň druhý.
Single Hop NEIPA s najznámejším novozélandským chmeľom Nelson Sauvin od Poliakov Funky Fluid.
Imperial Pastry Stout z Bulharska s kandizovaným cukrom, kakaovými bôbami, kávou, vanilkou a vínom Marsala a obsahom alkoholu 12 % (dík Bobo!).
Ďalšia kolaborácia Pinty, tentoraz s domácimi pivovarmi - Cold IPA s Brokreacjou a Hazy IPA s Cztery Ściany. Obe s hoprejtom 18 gramov na liter!
Aj napriek neznesiteľným horúčavám nie je v hlavnom meste Chorvátska žiadna pivná púšť. Práve naopak. V prvý večer sme navštívili dva miestne pivovary.